0

Benvarmere

Et par flotte benvarmere holder benene varme, selv på kolde efterårs-, vinter- og forårsdage. Benvarmere gjorde deres gennembrud som modetøj i firserne og har været meget populære lige siden. Beklædningsgenstanden er især populær blandt dansere, men passer lige så godt som et modetilbehør.

Benvarmere

Benvarmere var oprindeligt en beklædningsgenstand, der blev brugt af dansere. Idéen bag dem var, som navnet antyder, at holde ben og ankler varme samt at beskytte mod forstrækninger, forstuvninger eller kramper i benene. I modsætning til støttestrømper, som giver støtte og kompression til benene, bruges benvarmere til at varme benene op. I dag bruges benvarmere ikke kun af folk, der danser, men er også blevet moderne uden for danseverdenen. Benvarmere er nu på mode.

Benvarmere beskytter mod kulde

Et par strikkede benvarmere holder dine lægge, ankler og ben varme, selv på de allerkoldeste vinterdage. Samtidig med at benvarmere holder dig varm, er de også flotte at bruge. Hos os kan du bestille benvarmere i forskellige farver og materialer. Vi har flere forskellige typer benvarmere. Prøv gerne et par strikkede benvarmere til vinteren.

Lange benvarmere

Vi har lange benvarmere i flere forskellige farver. Et par lange benvarmere er perfekt til dig, der ikke kun ønsker at beskytte dine lægge og ankler mod kulden, men som også vil holde varmen langt op på benet. På kolde vinterdage anbefaler vi, at du bruger et par længere benvarmere, da et par korte benvarmere ikke er nok til at holde varmen.

Korte benvarmere

Om efteråret og foråret, når temperaturen er højere end om vinteren, kan det være rigtig dejligt at bruge et par kortere benvarmere, der går til lige under knæet. Se gerne vores strikkede modeller af korte benvarmere. Husk, at du altid kan foretage gratis ombytninger, når du vælger at købe benvarmere hos os.