0

Hælindlæg

Reducér hælsmerter med et blødt, aflastende hælindlæg. Et hælindlæg giver en behagelig stødabsorbering til hælen og bør bruges af dig, der for eksempel lider af hælspore. Vores hælindlæg kan bruges i alle typer sko. Perfekt, hvis du har ondt i hælen.

Hælindlæg

Nedsæt hælsmerter med et blødt, aflastende hælindlæg. Et hælindlæg giver en behagelig stødabsorbering til hælen og bør bruges af dem, der for eksempel lider af hælsporer. Vores hælindlæg kan bruges i alle typer af sko. Perfekt, hvis du har smerter i hælen.

Bløde hælindlæg for smerter i hælene

Hælene udsættes for et stort pres hver dag, når vi står, løber eller på anden måde bevæger os. Uanset om du går, løber, motionerer eller for den sags skyld blot rejser dig op i løbet af dagen, bliver dine hæle udsat for tusindvis af støde hver dag. Det er vigtigt, at du tager dig af dine fødder for at undgå midlertidige såvel som langsigtede problemer med ømme hæle. Det er desværre meget almindeligt at få smerter i hælen.

At have smerter i hælene kan forårsage store problemer i hverdagen. Enhver, der nogensinde har oplevet for eksempel hælspore ved, at det kan være svært at komme ud af sengen om morgenen. Da fødderne og især hælene har til opgave at holde hele kropsvægten oppe, er det ikke underligt, at hæl smerter forårsager problemer.

Hælproblemer kan karakteriseres på flere forskellige måder. Smerten kan forekomme direkte under hælen. Men det er også almindeligt at det gør ondt bag hælen eller i området omkring akillessenen. Uanset hvilke problemer du lider af, har vi hjælpemidler, som du vil kunne drage fordel af i din hverdag.

Reducér hælsmerter med et blødt, aflastende hælindlæg.- Et hælindlæg giver en behagelig stødabsorbering til hælen og bør bruges af dig, der for eksempel lider af hælsmerter.


Skoindlæg mod smerter i hælene

Skoindlæg mod hælsmerter fås i flere forskellige designs. Hos os kan du købe alt fra traditionelle såler (dvs. almindelige skoindlæg) med hælpude til vores populære gelsokker med silikone i hulfoden eller stødabsorberende hælpuder. Fælles for alle typer af indlæg mod hæl smerter er, at de er specielt designet til at lindre hælene og give en behagelig og lindrende stødabsorbering for hælene. Uanset om du ønsker at købe et indlæg for at reducere eller forhindre hæl smerter, vil du finde, hvad du leder efter her hos os.

Derfor får vi ondt i hælene.

Hælene fungerer som en støddæmper, når vi står op, går eller motionerer. På bagsiden af underbenet findes der forskellige muskler og sener, der er forbundet på forskellige måder til fødderne. En af de mest almindelige årsager til smerter i hælen er, at den brede sene under foden (Plantar fasciitis) er overbelastet. Det forårsager ofte smerte under eller på indersiden af hælen. Dette kaldes også hælspore

En anden almindelig årsag til smerter i hælen er, at akillessenen eller den langsgående store sene under foden er overbelastet. Selvom akillessenen er den stærkeste sene i kroppen, er det ikke ualmindeligt, at den forårsager smerte. En overbelastning kan være forårsaget af for eksempel en strækning eller en betændelse. Når dette sker, kaldes symptomet plantar fasciitis.

Hvem kan bruge hælindlæg?

Alle kan bruge vores fantastiske hælindlæg. Vi har hælindlæg til mænd, kvinder og børn i forskellige størrelser. Nogle af indsatserne fås i one-size, hvilket betyder, at de kan bruges af langt de fleste, uanset skostørrelse. Andre modeller fås i flere varianter, og du kan derefter vælge indlæg der passer til din størrelse. Du vælger størrelsen på dine hælindlæg inde i produkt siden for hvert produkt.

Indlæggene kan tilpasses til alle forskellige størrelser og sko. Hvis du ofte går i fladere sko uden hæle, er hælindlæg en god mulighed for at aflaste foden. Du kan nemt flytte indsatserne mellem forskellige sko.

Hvorfor burde du bruge hælindsatser

Der er mange grunde til at bruge hælindlæg. Hælindlæg lindrer hælen og giver foden en behagelig hældning. Indlæggene burde bruges til at beskytte fødderne mod hæl problemer såsom hælsporer og smerter.

Indlæg til hæle i forskellige typer sko

Hælindlæggene passer generelt i langt de fleste skotyper som arbejdssko, sneakers, festsko eller løbesko. Nogle af modellerne, såsom hele såler med ekstra stødabsorbering til hælen, kan også bruges i sportssko. Hvis du har spørgsmål til vores forskellige indlæg til hælen - tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med dine indlæg!