0

Skoindlæg

Et par skoindlæg kan gøre underværker for dine fødder. Det er yderst vigtigt, at dine fødder føler sig godt tilpas i de sko, du har på. En så simpel ting som at bruge de rigtige skosåler i skoene kan være forskellen mellem at have ondt i fødderne eller ej. Vi har skoindlæg til både hverdagssko og arbejdssko, men også såler til sport.

Et par hælindlæg giver dig stødabsorbering for dine hæle, mens et indlæg til forfoden i stedet reducerer presset på den forreste del af dine fødder. Vi har også skoindlæg til dem, der har smerter i hulfoden og for mennesker, der lider af pronation..

Skoindlæg

Ved hjælp af et par skoindlæg får du en enkel løsning på en række problemer. Et par bløde og komfortable skoindlæg kan reducere smerter under fødderne, modvirke rygsmerter og give dig en bedre kropsholdning. Hvis du er på udkig efter et par skoindlæg til hverdagen, til arbejde eller til at træne i, kan du finde det, du leder efter lige her.

Vi har flere forskellige typer skoindlæg til forskellige fodproblemer. Et par hælindlæg giver dig stødabsorbering for dine hæle, mens et indlæg til forfoden i stedet reducerer presset på den forreste del af dine fødder. Vi har også skoindlæg til dem, der har smerter i hulfoden. Ved hjælp af et par bløde og komfortable indlæg til hulfoden, får du støtte under dine fødder, noget, der kan være rart i betragtning af, hvor meget af din kropsvægt faktisk absorberes af hulfoden.

Et par skoindlæg kan gøre underværker for dine fødder.- Et par bløde og komfortable skoindlæg kan reducere smerter under fødderne, modvirke rygsmerter og give dig en bedre kropsholdning.


Skoindlæg

Der findes en række typer og varianter af skoindlæg. Det kan være svært at finde lige det, du har brug for og ønsker. Vi vil hjælpe dig med at finde rundt i denne jungle af skoindlæg, så du kan finde det helt rigtige indlæg for dig. Du kan bruge indlæg af forskellige slags. De mest almindelige årsager til at bruge skoindlæg er at give foden ekstra komfort eller støtte i tilfælde af for eksempel smerte og overarbejde. For at forhindre overanstrengelse i dine fødder, er det en god idé at bære gode sko med stødabsorbering og sko der passer til dine fødder. Prøv at sidde ned i pauserne, så dine fødder har en chance for at hvile. 

Det er vigtigt at tage sig af sine fødder. Vores fødder er under et stort pres hver dag. Derfor kan et skoindlæg være en god løsning, der reducerer risikoen for fremtidige fodproblemer. Uanset om du har brug for ekstra stødabsorbering til hælen, hvis du vil have et skoindlæg der aflaster hulfoden, eller hvis du leder efter et blødt og komfortabelt skoindlæg til dine flade sko, kan du stole på, at du finder det, du leder efter lige her.

Hvem burde bruge skoindlæg?

Skoindlæg kan bruges af alle. Hos os kan du købe skoindlæg til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Du kan bruge skoindlæg af forskellige årsager. De mest almindelige årsager til at bruge skoindsatser er for at give foden ekstra komfort eller støtte i tilfælde af for eksempel smerte og overarbejde.

Skoindlæg med hulfodsstøtte (pronation)

Pronation betyder, at foden har en nedsænket hulfod. Fænomenet er relativt almindeligt, og faktum er, at langt de fleste mennesker har en lettere pronation uden større problemer. Tværtimod er der faktisk behov for en vis pronation, da det er den naturlige måde at absorbere stød på for fødderne. Men risikoen for at få smerter i hulfoden opstår, når hulfoden er for dybt nedsænket, da der er et stort pres på indersiden af foden. Derudover øges risikoen for smerter i både knæ og hæle. Risikoen for at lide af symptomet er især høj, hvis du bruger flade skosåler som i f.eks. sneakers og stofsko. Et skoindlæg med hulfodsstøtte retter foden og giver foden en naturlig position. Ikke alene er det godt for foden – men det forlænger også skoenes levetid.

Komfortable indlæg for hælene

Der findes utallige fodproblemer, der kan påvirke hælene. Akillessene betændelse, severs symptom eller hælspore er blot et par eksempler på fodproblemer, der kan opstå i hælen. Vi har flere forskellige typer af skoindlæg, der hjælper med at reducere smerterne i dine hæle. Vores komfortable hælindlæg giver stødabsorbering og aflastning til hælene.

Skoindlæg til sport

Til sportsaktiviteter såsom fodbold, håndbold eller regelmæssig løb kan du bruge skoindlæg til sport. Denne type skoindlæg lindrer foden og anklen under hurtige stop og drejebevægelser. Indlæggene er specielt tilpasset med fokus på stødabsorbering i primært hæl og forfod og fremmer fodens naturlige trin.

Vi har flere forskellige typer stabiliserende skoindlæg, der er velegnede til boldsport, ketsjersport eller sport med mange hurtige drejebevægelser. 

Skoindlæg til hverdagen

Mange almindelige skotyper som f.eks. converse eller lignende typer sneakers har flade og hårde såler. Med den flade sål er det let for foden at blive overbelastet, hvilket kan føre til forskellige typer fodproblemer som smerter i akillessenen og rygsmerter. Dette kan undgås med et par gode skoindlæg, der hjælper foden med at belastes ordentligt og reducerer den forkerte belastning i ryggen.

Skoindlæg til arbejdssko

Lange arbejdsdage i stramme arbejdssko på hårde overflader som asfalt, sten eller betongulve resulterer ofte i smerter i fødderne. Vi har flere modeller af bløde og stødabsorberende skoindlæg, der er specielt designet til arbejdssko med en blød og behagelig stødabsorbering til dine fødder i alle sko. Hvad der er specielt ved skoindlæg til arbejdssko er, at de er meget lette. De har også en dækket overflade på toppen af skoen, der er åndbar, dette forhindrer fodsved og dårlig lugt.

Hårdt arbejde kræver stor fleksibilitet og mobilitet. Vores indlæg til arbejdssko er fleksible, strækbare og holdbare.