0

Skoindlæg blød gel

499 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Støddæmpende skoindlæg i blød gel

Et par helt fantastiske skoindlæg, der er bløde og meget støddæmpende for dine fødder. Uanset om du har ondt i hælen eller ondt i foden, hjælper skoindlæggene ved at lindre alvorlige stød.


Behageligt støddæmpende

Bløde og behagelige

To centimeter tykke

Undgå fodsmerter

Levering 1-2 dage


Undgå at få ondt i fødderne

Skoindlæggene er bløde og behagelige at bruge. De reducerer stød og gør, at du går blødt og skønt i dine sko. Skoindlæggene er fremstillet af et blødt og holdbart gel-materiale, der giver optimal komfort.

Støddæmpende for hælene

Et af de mest almindelige fodproblemer for mennesker er at få ømme hæle. Hælsmerter kan have forskellige årsager, som for eksempel akillessenebetændelse eller det smertefulde symptom på hælspore. Disse skoindlæg er den absolut blødeste og mest stødabsorberende model, vi sælger. Ved at bruge skoindlæggene aflaster du dine hæle og reducerer smerterne i hælene.


Artikelnummer: 508
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.