0

Badesko

Badesko er ideelle til lange, skønne dage på stranden. Uanset om du besøger Middelhavet med de stegende varme sandstrande, eller du skal bade ved Danmarks smukke kyst med de mange skarpe sten og klipper, vil et par badesko beskytte dine fødder. Du får både god beskyttelse for dine fodsåler på land, men også beskyttelse mod skarpe genstande såsom sten eller affald under havoverfladen, når du bader. Badesko kan også bruges ved poolen. Eftersom badeskoene har riller under, får du en god skridsikker beskyttelse på fliserne ved den våde poolkant.

Derfor skal du bestille badesko

Som de fleste andre har du sandsynligvis oplevet at skære fødderne, når du har badet barfodet, på skarpe muslingeskaller eller sten på stranden eller under vandoverfladen. Ved at bruge et par badesko kan du nyde dine dage på stranden til fulde, i stedet for at skulle zigzagge mellem de skarpe klipper for at undgå at skade fødderne. Et par badesko vejer næsten intet, og du vil hurtigt glemme, at du har dem på. De er fuldt vandafvisende, og du kan tilmed bruge dem i vandet, mens du bader. Hvem er badesko til? Alle kan bruge et par badesko, uanset alder. Et par badesko passer til både voksne såvel som børn, drenge og piger. Vi har flere forskellige modeller i forskellige størrelser. Som forælder kan det være rart at vide, at børnene er beskyttet, når de løber frit rundt på stranden. Børns hud er ofte ekstra følsom, og derfor bør du sørge for at købe badesko til børn, inden I tager på ferie. Benyt samtidig lejligheden til at købe badesko til dig selv!

Badesko til sommeren

Badesko bruges af naturlige årsager mest under sommermånederne her i Danmark, da vejret tillader skønne og varme dage på stranden. Men det er ikke kun om sommeren, at der er gode grunde til at bestille badesko. Hvis du som mange andre danskere plejer at rejse til udlandet i de kolde vintermåneder, bør du have et par badesko med i kufferten. Det er ekstra vigtigt at sørge for at beskytte fodsålerne i udlandet for ikke at skære sig og få sår under fødderne. I udlandet er bakteriefloraen som regel anderledes end hjemme i Danmark, og ukendte bakterier er ikke noget, man vil have i sine sår. Så uanset om du glæder dig til at nyde den danske sommer med sol og strand, eller du planlægger en rejse udenlands til vinter, bør du overveje at anskaffe et par badesko.

Tag hånd om badeskoene

Vores badesko er lette at tage hånd om. Den meget basale funktion ved et par badesko er, at de skal kunne bruges under vand. Derfor kan de tåle vand og er vandafvisende. Hvis de bliver sandede på stranden, er det dermed let at skylle dem af under rindende vand. Hvis du har badet i saltvand, bør du altid skylle dine badesko under ferskvand. Det beskytter plasten i badeskoene og gør, at de holder længere. Lad ikke badeskoene ligge i direkte sollys, når de ikke er i brug. Risikoen er i så fald, at de falmer i solen, og at farven ændrer sig. Læg et håndklæde over dem, så du ikke behøver at bekymre dig.