0

Badesko Aqua rosea

299 DKK

239 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Badesko til stranden

Disse smarte badesko er perfekte til lange dage på stranden. Badeskoene beskytter dine fødder og fodsåler mod skarpe muslingeskaller og sten, både på land og i vandet, når du bader.


Flotte badesko (2 stk.)

Slip for at træde på skarpe sten

Beskytter dine fodsåler 

Meget god kvalitet


Badesko, når du skal bade

Badeskoen beskytter foden, når du bader i havet. Den gør det også mere behageligt at gå på bunden af poolen eller på stranden. Når du bærer et par beskyttende badesko, kan du gå på stranden uden at brænde dig på det varme sand eller risikere at træde på skarpe muslingeskaller, knust glas eller andet affald, der undertiden desværre findes på vores strande.

Badesko til vandsport

Disse badesko er også fremragende til forskellige former for vandsport såsom windsurfing, aqua-jogging, snorkling eller vandpolo. Badeskoene har en stærk og grebvenlig gummisål samt en behagelig og elastisk overdel, der tørrer meget hurtigt.


Artikelnummer: 607
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.