0

Barfodssko til børn (sort)

329 DKK

263 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Populære barfodssko til børn

Sommer, sol og lange dage udendørs i naturen med sjove lege. Barfodsskoene beskytter fødderne og er også populære at bruge på stranden under skønne sommerdage, da de beskytter fødderne mod skarpe sten, sneglehus eller affald, der kan gemme sig i sanden både under og over overfladen.

Derudover fremmer barfodsskoene fodafviklingen. Da sålen er helt flad, aktiveres føddernes muskler på en naturlig måde. Vi har også barfodssko til voksne.


Populære barfodssko til børn

Beskytter fodsålerne

Fremmer fodafviklingen

Aktiverer føddernes naturlige muskler

Fantastisk pasform


Barfodssko til aktive børn

Barfodsskoene fungerer også fantastisk til børn, der kan lide vandsport. De beskytter børnenes fødder godt mod skarpe sten og sneglehus, selv under vandoverfladen. Børnene får også et meget godt greb med fødderne på f.eks. surfbrættet.

Barfodsskoene har smarte drænhuller i sålen, hvilket gør, at f.eks. regnvand løber ud af skoene, selv på de vådeste dage.

Aktiverer føddernes muskler og sener

Barfodsskoene har en tynd og flad sål, men stadig slidstærk. Det giver dine fødder mulighed for at aktivere muskler og sener på en naturlig måde. Barfodsskoene giver ikke samme støtte som almindelige sko, da de mangler både polstring og støddæmpning. I begyndelsen kan det føles lidt uvant for fødderne, og det anbefales at vænne fødderne gradvist til en stigende belastning. Fødderne vil snart have det bedre end nogensinde!

Nemme for børn at tage på

Barfodsskoene er meget nemme at tage på og af børnenes fødder uden at du behøver spilde tid på at binde snørebånd. Delvis på grund af skoenes elastiske stretch-materiale, kan de let trækkes over børnenes fødder. Når barfodsskoene først er på plads, kan du lynhurtigt stramme dem med en enkel låsemekanisme på snørebåndene.

Størrelser: 
Barfodsskoene er lavet af et elastisk og strækbart materiale. Hvis du er mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den mindre model. 


Artikelnummer: SP-025
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.