0

Acetocaustin

249 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Acetocaustin til behandling af vorter

Vorter er forårsaget af virus. Det er almindeligt, at børn får vorter, men voksne kan også få dem. Vorterne plejer at forsvinde af sig selv, men det kan tage lang tid, så normalt vælger man at behandle dem for at fremskynde processen. Vorter er smitsomme, og de mest almindelige smittekilder er fugtige håndklæder eller smitning gennem fugtige områder såsom brusere og omklædningsrum. Vorter kan også smitte ved direkte kontakt. Acetocaustin er en effektiv behandling af vorter. Den indeholder monochloreddikesyre, som er et velprøvet stof til behandling af vorter.


Effektivt vortemiddel

Indeholder monochloreddikesyre

Opbevares uden for børns rækkevidde

Farligt at indtage/ætsende

Indeholder 0.5 ml


Vorter kan forårsage meget ubehag. Vorter i sig selv er ikke farlige, men opfattes ofte som ubehagelige, fordi de gerne sætter sig på steder, der er meget synlige. Behandl vorter med Acetocaustin, og symptomerne forsvinder hurtigere. Børn skal have hjælp af en voksen, da det aktive stof er meget ætsende. Brug med forsigtighed.


Anvendelse

Læs brugsanvisningen omhyggeligt. Påfør en lille mængde vortemiddel på vorten en gang om ugen. Bør anvendes i maksimalt 5 uger, og pas på med at overdosere. Børn skal have hjælp af en voksen.


Ingredienser: Monochloreddikesyre, Renset vand


Artikelnummer: FK-049
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.