0

Beskyttelse mod neglesvamp

149.00 DKK

119.20 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder 20% på hele sortimentet.

Neglesvampspen - Beskytter mod neglesvamp

Denne neglebeskyttelsespen har en langvarig plejeeffekt og beskytter dine tånegle mod svampeangreb. Dine negle bliver smukke og elastiske. Meget nem at bruge.


Beskytter mod svampeangreb

Mindsker risikoen for neglesvamp

Meget nem at påføre

Hurtig levering


Nem at påføre med pennen

Du påfører ganske enkelt neglesvampmidlet på dine tånegle med stiften, som du anvender på samme måde som en almindelig pen. Neglebeskyttelsespennen indeholder ingredienser af høj kvalitet som jojobaolie, E-vitaminacetat, panthenol og bisabolol samt clotrimazol, der forebygger fodsvamp.

Indeholder ingredienser, der beskytter mod svamp

Gehwol med neglebeskyttelsesstift 5 ml. har en langvarig plejeeffekt. Den beskytter effektivt mod svampeangreb, og neglen bliver smuk, glat og smidig. Neglebeskyttelsespennen indeholder ingredienser af høj kvalitet som jojobaolie, E-vitaminacetat, panthenol og bisabolol. Du finder også clotrimazol i midlet, som forebygger fodsvamp.


Artikelnummer: FK-057
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.