0

YavaTop dråber

199 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

YavaTop dråber - en effektiv beskyttelse mod neglesvamp

Negle- og hudinfektioner forårsaget af mikroorganismer er almindelige. Området omkring neglebåndet og under neglene er et gunstigt miljø for svampe til at formere sig og skabe problemer for mennesker. Hvis dine negle har ændret udseende, for eksempel er misfarvede eller føles tørre og skøre, lider du muligvis af en svampeinfektion. Ved hjælp af YavaTops antibakterielle dråber kan du behandle og beskytte dig mod stædige svampeinfektioner.


Beskytter mod svampeangreb

Til negle på hænder og fødder

Antibakterielle egenskaber

Fremmer neglevæksten

Indeholder 50 ml


Svampeangreb på negle og omkring neglebånd

Svampeinfektioner kan opstå, da negle er et gunstigt miljø for svampens vækst. Brug YavaTop opløsning til at forebygge disse angreb eller til behandling, hvis du allerede har problemer med svampeinfektioner på dine negle.


Brug 

Fugt hele neglen og neglekanterne to til tre gange dagligt, og lad dem tørre. Ved forebyggende behandling er det tilstrækkeligt at behandle en gang om dagen.


Ingredienser: Isopropyl, Aqua (Water), Chlorhexidine, Digluconate, Octyldodecanol, Limonene 


Artikelnummer: FK-047
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.