0

Fod & sko deodorant

129 DKK

103 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Undgå ildelugtende sko og fødder

Denne skospray fra Nivelazione er et smart produkt, som neutraliserer dårlig lugt fra dine sko og fødder med et spark. Fodsved har en stærk tendens til at blive siddende længe i både sko og strømper, og derfor er dette produkt specielt fremstillet for at helt reducere og fjerne dårlig lugt i dine sko.


Effektiv mot fotsvett

Effektiv mod fodsved

Fjerner dårlig lugt

Forhindrer lugten af fodsved

Anvendes direkte på fødderne eller i skoen


Skosprayen neutraliserer skoenes dårlige lugt i en vending, og modvirker at skoene begynder at lugte dårligt. Produktet virker på alle slags sko. Den giver ingen pletter på skoene, men efterlader tværtimod skoene helt uberørte.

Takket være de aktive ingredienser får produktet antibakterielle egenskaber, hvilket gør at ikke blot eksisterende lugt forsvinder, men at der også dannes et friskt lag mod dårlig lugt. Ingredienserne er nøje udvalgte, hvilket bevirker at deodoranten kan sprayes direkte på fødderne uden irritation præcis som det kan sprayes direkte i skoen for et godt resultat.

Flasken indeholder 180 ml


Artikelnummer: ST-072
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.