0

Blødt forfodsindlæg

149 DKK

119 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Bløde og aflastende forfodsindlæg (2 stk.) 

Et par komfortable forfodsindlæg, der forebygger og lindrer smerter i forfoden. Disse indlæg har en blød silikonegel syet ind i forfoden, hvilket hjælper dig med at opnå en blød stødabsorbering i hvert skridt.


Bløde forfodsindlæg

Forebygger smerter i forfoden

Bløde og behagelige

Levering 1-2 dage


Reducér smerter i forfoden

Indlæggene kan bruges i alle typer sko, men du kan også bruge forfodsindlæggene uden sko. Indlæggene trækkes over forfoden som en strømpe og fungerer fremragende ved smerter i forbindelse med hammertå eller andre typer smerter i forfoden. Inde i strømpen er der syet en blød pude af silikonegel fast, som fordeler kropsvægten over en større overflade og dæmper trykket mod din forfod.

Støddæmpning til føddernes trædepuder

Hver dag går vi tusinder af skridt. Hver gang vi sætter foden i jorden må forfoden tage et kraftigt stød, og med tiden kan alle disse stød forårsage smerter. Ved at bruge disse bløde forfodsindlæg beskytter du fødderne og reducerer risikoen for at få ondt.

Normal holdbarhed for produktet er seks til tolv måneder ved daglig brug.

Se video af produktet:


Artikelnummer: 272
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.