0

Tåseparator (magnet)

159 DKK

127 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Linder problemer fra Hallux Valgus

Ved hjælp af disse tåseparatorer med magneter (leveres i par af to) lindrer du problemer fra Hallux Valgus og mindsker smerte i storetåleddene.

Det er fremfor alt kvinder som plages af hallux valgus med såvel æstetiske besvær, som smerte i storetåen til følge. Disse tåseparatorer er fremstillede i hundrede procent blød silikone, som giver fødderne en blød og behagelig aflastning.


Tåseparatorer med magneter

Mindsker smerte i storetåleddene

Reducerer besvær fra Hallux Valgus

Meget høj kvalitet

Hurtig levering


Magneterne øger blodcirkulationen

I hver og en af tå-separatorerne sidder en lille magnet placeret præcis over storetåleddene. Magneterne bidrager til en øget blodgennemstrømning i storetåleddene, og magneterne kan desuden medvirke til smertelindring.

Forskning har vist at magnetbehandling kan forbedre kroppens blodcirkulation samtidigt med at magneterne kan bidrage til at mindske smerte i kroppen. Magneter begyndte at blive anvendt allerede i 1970’erne og er i dag en populær metode indenfor alternativ medicin.

Hvis du er interesseret i at læse mere om de positive heldbreds-fordele ved magnetisme anbefaler vi, at du klikker dig videre til vores magnetsmykker, som du fæstner omkring anklen, og som giver dig en række helbreds-fordele.


Artikelnummer: HV-022
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.