0

Varme hjemmesko (grå)

249 DKK

199 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.
Størrelsestips::

Disse hjemmesko er små i størrelsen. Vælg venligst en større størrelse, end du normalt bruger. Se måletabellen nederst på produktsiden.

Varme hjemmesko (grå)

Varme hjemmesko med blødt for. Disse vidunderlige hjemmesko med blødt og varmt for er lige behagelige at putte fødderne i hver gang. Uanset om det er en kølig morgen, aften eller midt på dagen, når du kommer hjem.

Findes der noget bedre end at stikke fødderne i et par varme og bløde hjemmesko om morgenen? Specielt i de rigtigt kolde efterårs- og vintermåneder, når der er ekstra koldt på gulvet i både hus og lejligheder.


Forede grå hjemmesko

Bløde og varme

Elegante og stilrene

Slip in-design

Leveringstid 2-3 dage


Varmende hjemmesko i flot grå farve

De flotte og stilrene hjemmesko er fremstillet i en slip in-stil og passer glimrende til kølige morgener eller hyggelige hjemmeaftener om vinteren, efteråret eller foråret. Hjemmeskoene er grå og de er nemme at tage af og på fødderne. De er også nemme at lægge sammen og pakke med til sommerhuset eller hvorfor ikke på flyet?

Hjemmeskoene er hyggelige at stikke sine kolde fødder i på kolde efterårs- og vintermorgener. Den ekstra bløde udformning gør også disse hjemmesko til en god undskyldning for at blive hjemme.

Størrelse
Hjemmeskoens længde
Størrelse 42-4324,2 centimeter
Størrelse 44-45
25.5 centimeter

Artikelnummer: VP-031-41
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.