0

Elastisk knæbeskytter (Blå)

179 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Elastisk knæstøtte blå

En elastisk knæstøtte, der giver stabilitet og støtte til dit knæ. Knæbeskytteren kan med fordel bruges til sportsaktiviteter såsom løb, boldsport eller ketsjersport. Den kan også bruges i hverdagen for ekstra støtte og aflastning.


Stabiliserende knæbeskytter

Til idrætsaktiviteter

Elastisk størrelse

Høj kvalitet

Levering 1-2 dage


Slidstærk knæbeskytter i høj kvalitet

Knæbeskytteren er lavet af et strækbart materiale i høj kvalitet, der sikrer støtte og kompression af dine knæled. Beskyttelsen giver ekstra god støtte og er desuden let at trække over knæleddet ved brug. Den ergonomiske pasform sikrer optimal fiksering af knæleddet under højintensiv aktivitet, såsom løb, boldsport eller ketsjersport.

Elastisk og åndbart materiale

Knæbeskyttelsen er konstrueret med forskellige kompressionszoner og trækkes let over knæleddet for at sikre optimal funktion i form af stabilitet og aflastning af knæleddet ved aktivitet. Materialet er elastisk, hvilket gør, at beskyttelsen giver en god støtte til alle. Knæbeskytterens materiale slipper luft ind, hvilket gør, at det ikke er ubehageligt at bruge beskyttelsen, selv på de varmeste sommerdage.Artikelnummer: 651
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.