0

Strømpepåtrækker

149 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Strømpepåtrækker

Gør det let at tage strømperne på. Ved hjælp af en smart strømpepåtrækker kan du tage strømperne på uden at skulle bøje dig. Et fantastisk hjælpemiddle til dig, der har svært ved at bøje dig ned.


Smart strømpepåtrækker

Nemt at tage strømperne på

One-size passer til alle

Høj kvalitet


Hjælpemiddel til strømper

Der kan være flere forskellige grunde til, hvorfor man har brug for en strømpepåtrækker. Dette smarte hjælpemiddle fungerer fint for personer, der er gravide, er skadet og derfor har svært ved at bøje sig eller til dem med nedsat balance eller mobilitet.

Strømpepåtrækkeren har to lange og holdbare snore med syede løkkeformede håndtag. Ved at holde i disse løkker kan strømpen påføres over foden uden at du behøver at bøje dig ned. Strømpepåtrækkeren er lige så god til støttestrømper som til almindelige strømper. Det er muligt at trække strømpen på med én hånd.


Artikelnummer: OP-002
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.