0

Støttestrømper læg (grøn)

149 DKK

119 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Støttestrømper til idræt og sport

Et par støttestrømper i høj kvalitet, der passer perfekt til fysisk aktivitet og sport. Kompressionsstrømperne øger blodcirkulationen og giver støtte til benene, når du går, løber eller dyrker sport og gør, at du kan give lidt ekstra mod slutningen.


Støttestrømper til læggene

Øger blodcirkulationen

Reducerer risikoen for skader

Bløde og behagelige

Kompression: 25-30 mmHg


Støttestrømper til idræt og løb

Disse støttestrømper er optimale at bruge til fysisk aktivitet og sport såsom løb, ketsjer- eller boldsport. Når blodcirkulationen i benene øges, får du bedre kraft og iltning, hvilket betyder, at du kan præstere bedre.

Kompressionsstrømper øger restitutionen

Kompressionsstrømper hjælper også med at forbedre kroppens restitution under hvile. Flere studier har vist, hvordan genopretningen af styrke, eksplosivitet og smerte påvirkes til det bedre ved hjælp af kompressionsstrømper. Støttestrømper bidrager til reduceret smerte, øget eksplosivitet, og at restitution af styrken bliver bedre.

Støttestrømperne leveres i et par med to strømper. Håndvask ved 30 grader og skal lufttørres.


Artikelnummer: 640
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.