0

Ankelstrømper støtte (gul)

89 DKK

71 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Ankelstrømper med kompression

Et par stabiliserende ankelstrømper, der giver støtte til anklen, og som giver kompression til hele foden. Disse ankelstrømper er perfekte til dig, der for eksempel dyrker sport eller som bevæger dig meget på arbejde og i fritiden. Ankelstrømperne er komfortable og passer til alle størrelser.


Støttende ankelstrømper

Stabiliserer fodleddet

Velegnede til idrætsudøvere

Til mænd og kvinder


Ankelstrømper med kompression 

Disse støttestrømper kan med fordel bruges til hverdag eller på arbejde i dine arbejdssko. Strømperne stabiliserer anklen og giver en behagelig støtte til foden. Blodcirkulationen øges, og strømperne gør, at fødderne holder varmen hele dagen.

Støttestrømper til anklerne ved idræt

Disse støttestrømper med kompression er også fremragende til sportsaktiviteter med høj intensitet såsom løb, innebandy eller ketsjersport. Den skridsikre sål under strømperne gør, at de er perfekte til brug selv uden sko, når du træner på gulv eller en måtte (for eksempel pilates eller yoga), hvor sko ikke bruges.

Øger blodcirkulationen

Ankelstrømperne øger blodcirkulationen i anklen og giver støtte under sportsaktiviteter. Ved at bruge et par støttestrømper eller kompressionsstrømper reducerer du risikoen for overbelastningsskader. Kompressionsstrømperne gør, at du kan træne mere effektivt og samtidig forebygge skader og reducere trætte og ømme muskler dagen efter, eftersom blodcirkulationen øges.

Støttestrømperne leveres i et par med to strømper. Håndvask ved 30 grader og skal lufttørres.


Artikelnummer: 633
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.