0

Skoindlæg forfodsstøtte

119.00 DKK

95.20 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder 20% på hele sortimentet.

Skoindlæg forfodsstøtte

Et par forfodsstøtter, der giver en god støtte til foden, men også en blød støtte til hælen. Perfekt til åbne sko uden tå.


Skoindlæg til højhælede sko

Behagelig hulfodsstøtte

Støddæmpning i forfoden

Bløde og skønne

Levering 1-2 dage


Passer til højhælede festsko

Disse skoindlæg modvirker opslidende træthed i fødderne og gør det lettere for dig, der lider af for eksempel slidt trædepude. Perfekt til brug i højhælede festsko og gør, at du slipper for at få ømme fødder.

Forfodspuden giver god støtte til forfodssvangen. Skoindlæg med opbygget forfodsstøtte er udviklet til at give mere komfort i sko med åben tå. Indlægget giver god støtte til den forreste svang og forebygger nedsunken forfodssvang.

Reducér smerter i foden

Et forfodsindlæg løfter forfoden og aflaster den forreste fodsvang. Dette giver tæerne en bedre spredning og reducerer risikoen for, at nogen af fodens nerver bliver klemt. Indlæggene er ideelle til højhælede sko, men er også velegnet til besvær med for eksempel mortons neurom, som er almindeligt som et resultat af en nedsunken forfodssvang.


Artikelnummer: 466
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.