0

Massagetøfler (lilla)

249 DKKLevering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet
Størrelsestips::

Disse hjemmesko er små i størrelsen. Vælg venligst en større størrelse, end du normalt bruger. Se måletabellen nederst på produktsiden.

Tøfler med fodmassage (lilla)

Reducér trykket under fødderne, slap af, og øg blodcirkulationen i dine fødder med disse skønne sandaler. De fleksible tøfler giver dig en behagelig fodmassage ved hvert skridt, du tager. Disse komfortable sandaler har en sål med flere massagepunkter, der giver dine fødder massage på områderne omkring tæerne, svangen og hælene.


Giver en skøn massage

Øger føddernes blodcirkulation

Lindrer hævelse og smerter i fødderne

Kan bruges både indendørs og udendørs

Kan tåle vand og er vaskbare


Populære tøfler, som reducerer fodsmerter

Disse tøfler hjælper dig med at slippe af med fodsmerter ved at øge blodgennemstrømningen i dine fødder og give en fantastisk stimulans til fodsålerne. Tøflerne med massagepunkter kan også lindre smerter og muskeltræthed med deres evne til at hjælpe med blodcirkulationen.

Sandalerne er meget bløde og fleksible og giver dine fødder en meget god støtte. Den bløde sål giver dig desuden en vidunderlig fleksibilitet i trinnet. De er lavet af et ikke-giftigt PVC-materiale, der kan vaskes og har en god åndbarhed. Tøflerne er 100 % veganske.

Giver massage til trætte og ømme fødder

Disse vidunderligt bløde og behagelige tøfler giver dig massage og reducerer hævelse i ben og fødder. Massagetøflerne hjælper med at forebygge smerter i ryg, hofter, knæ og fødder gennem den øgede blodgennemstrømning i dine fødder og ben. Sandalerne kan bruges både indendørs og udendørs.

Størrelse
Hjemmeskoens længde
Størrelse 36-3723,3 centimeter
Størrelse 38-3924.5 centimeter
Størrelse 40-4125,2 centimeter

Artikelnummer: 790
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.