0

Magnetsmykke speculo

99 DKK

79 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Din rabat er aktiveret.

Gælder -20% på hele sortimentet.

Ankelsmykke med magneter

En sød ankelkæde med en stor perle og flere magneter, der kan give dig adskillige fordele. Forskning har nemlig vist, at magnetsmykker kan øge dit velvære. Magneterne kan blandt andet give bedre blodcirkulation og øget fokus.


Elegant ankelkæde med magneter

Forbedrer blodcirkulationen

Øger dit velvære

Strækbar størrelse passer til alle

Magneter med 800 gauss


Sundhedseffekter fra magnetsmykker

Man har længe brugt magnetisk terapi som en sundhedsmetode. Forskning har vist, at ankelkædens neodym-magneter kan øge blodcirkulationen og stofskiftet i kroppen. Man hævder desuden, at også balancen, fokus og den mental styrke øges, når man bærer et magnetsmykke.

Magnetisme har sundhedsfordele

Forskere har længe vidst, at magnetisme påvirker kroppen. Magneterne bidrager blandt andet til øget blodcirkulation, hvilket betyder, at mere ilt og næring transporteres bedre til vores celler.

Dette fremmer helbredet på forskellige niveauer. Undersøgelser viser, at den øgede iltning af blodet og den forbedrede fjernelse af affaldsstoffer fra cellerne bidrager til mindre stivhed, smerter og ledsmerter. Derudover kan den magnetiske ankelkæde forbedre din søvn og dit velvære.

Se video af produktet:


Artikelnummer: FS-002
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.