0

Neglesæt (15 dele)

249 DKK

Levering 2-4 dage
Åbent køb
God kvalitet

Neglesæt (15 dele)

Neglesæt til manicure og pedicure i topkvalitet med femten forskellige værktøjer i form af neglesakse, pincetter, tange, file, neglebåndværktøjer og negleklippere. Dette sæt indeholder alt hvad du har brug for for at pleje dine negle på både fingre og tæer.


Neglesæt i høj kvaliet

Femten værktøjer

Manikyr og pedikyr

Levering 1-2 dage


Manicure og pedicure

Værktøjerne opbevares i et meget kompakt etui, så det let kan opbevares på badeværelset eller tages med i kufferten. Det perfekte neglekit for dig, der elsker at tage hånd om dine negle. Det giver komplet neglepleje hver dag.

Neglesættet indeholder følgende værktøjer

Følgende negleværktøjer er inkluderet i neglesættet: En stor neglesaks, mindre neglesaks, vinklet neglesaks, neglebåndssaks, lige neglekniv, vinklet neglekniv, nål til fjernelse af snavs under neglene, negleskraber, skraber med to forskellige ender, skraber til eksfoliering af neglebånd, en neglespatel samt en pincet.

Se video af produktet:


Artikelnummer: NV-042
Levering
Levering med postnord 39 DKK. Gratis levering over 500 DKK.

Leveringstid 2-4 dage
Alle ordrer inden kl. 17.00 sendes i dag. Dette betyder normalt at du har din levering inden for to til fire arbejdsdage

Pakke med postnord
Vi sender alle pakker med Postnord, og vores varer leveres normalt direkte til din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, ender den hos postagenten, og du modtager en besked via SMS eller brev.